Dlouhodobé pobytové zájezdy do zemí EU zdarma!

📎and tagged

Bohužel pouze pro V.I.P. klientelu…

S omračující drzostí prezentuje romské sdružení Fórum české společnosti návrh na řešení „romské problematiky“: exportujeme naše cikány do EU, cílovým zemím zaplatíme související náklady a cikánům jejich „novou budoucnost“ (ty uvozovky jsou i v článku, protože zřejmě ani autor nebyl schopen upřesnit, co to ten new deal je). Česká republika totiž prý není pro budoucí klienty CK Evropa dobrým domovem.

Název sdružení zde musí být nomen omen, protože tohle nemůže být nic jiného, než fór nebo test, co ještě veřejnost snese. Ve stejném článku je uvedeno, že pokusy vysídlit (eh, pardon, v růžových barvách jim vylíčit budoucnost a nechat je svobodně rozhodnout) cikány do Kanady a GB se poněkud nesetkaly s úspěchem. Tyto destinace, jakkoliv se z nich ozývaly a ozývají výkřiky o diskriminaci romů v kotlince, se totiž nebyly schopny vyrovnat ani s těmi několika málo českoromskými imigranty a když zjistily, o co gou, dropnuli svůj humanismus a rychle vycouvaly. Takovém fiasku je ovšem nutné předejít, takže ještě jednou a lépe – tentokrát to pěkně posichruje nějaká EU dohoda.

Živě si představuju vyjednávací rozhovor, pravděpodobně zakončený diplomatickou odpovědí „ste se posrali v kině, né?„. A ještě živěji si představuju reakci veřejnosti, která se v době penzijních „reforem“ (o tomhle tunelu jindy, až přestanu být nasranej), skuhrání doktorů a šťourání pětikačky fujarou z pohorky dozví, že mají platit cikánům výlet do země, do které se pravděpodobně sami nikdy nepodívají.

Ale jedno pozitivum článek přináší: pojem anticikanismus. To je totiž přesně to, co tu máme. Nikoliv rasismus ve smyslu generické rasové nesnášenlivosti, ale nenávist k určité cílové skupině, živená nejen jednáním samotné této skupiny, ale i přístupem státních i privátních autorit a organizací. Zatím jediným řešením situace (poněkud komplikované tím, že cílová skupina nestojí o řešení, nýbrž vyžaduje legalizaci aktuálního stavu) totiž byl selektivní přístup, falešný multikulturasismus a kompenzace negativní diskriminace tou pozitivní. Vzniká tak začarovaný kruh – podobná „řešení“ jen přiživují odpor veřejnosti. A veškeré pokusy ten kruh rozetnout nebo na něj alespoň upozornit končí obviněním z rasismu. Současná situace je pak živnou půdou pro různé pseudonacionální vygumy, programové hololebce (mě do toho netahejte – já jsem, jak říkal Mládek, přírodní skin :-)), kvazifašouny a obdobnou elitu národa, ze kteréhožto stáda si pak někdo udělá dobrý byznys. Doma se to bojí potmě na retich, ale v davu, s hadrem na xichtu a po pár pivech by to vyřešilo i globální oteplování…


5 Responses to Dlouhodobé pobytové zájezdy do zemí EU zdarma!

  1. Tak to znáš o jedenoho civilizovanýho víc, než já.Veřejnost: aha, mám to slovo v článku 3x. Člověk má holt xtáru sklony k používání profláklých termitů. Jak by se teda jednoduše řeklo "ti, které to sere plus ti, kteří předstírají, že je to nesere"?

  2. Avatar @Teo
    @Teo says:

    Kdo jsou cikáni, vím. Znám jich pár civilizovanejch. Oba jsem potkal na vojně. Ale sakra Drsoň, kdo je to ta veřejnost?!

  3. Avatar rybářka
    rybářka says:

    Gravere, jejich reprodukční schopnost je obrovská, jejich pracovitost nulová, vůle ke vzdělávání také nulová, vůle k soužití s majoritou mínusová, kriminalita obří. Tak co jiného ?Ta schopnost reprodukce jednou ukáže, kdo je tu majorita.Zachránci společnosti jsou u mne všichni ti, kteří se nebojí zastat se všech těch, kteří jsou nuceni žít v blízkosti oné minority, v hororovém prostředí. Zažila jsem to, žila jsem v Litvínově. Věř, že prožitky jsou nesmazatelné.Navěky.Ano, měla jsem na mysli horní patra společnosti politiky, ale ani mě tento příměr nenapadl(bohužel), to je výrok jednoho mého oblíbeného blogera. Dobrého, jako jsi ty.

  4. Aha, tak ty jim nechceš koupit zpáteční jízdenku, jo? :-))Pokud jde o klasifikaci samozvaných zachránců naší společnosti a rasy, tak ta vychází z mé mnohačetné a dlouhodobé zkušenosti a mám v úmyslu u ní zůstat. Možná ale mluvíme každý o někom jiném – nemyslíš si doufám, že vyholený, vyhulený a ožralý 17náctiletý hrdina se svastikou na penisu (nakreslenou inkoustovou tužkou) huláká nosné slogany v restauraci osmé cenové skupiny v dobré víře pomoci obyvatelstvu této země?Nicméně, pokud myslíš horními patry společnosti politiky (mě by to nenapadlo), tak by to srovnání snad mohlo žít :-)Pokud ovšem horními

  5. Avatar rybářka
    rybářka says:

    Prohlašuji, že jsem připravena přispět na " novou budoucnost " našim spoluobčanům v cizích, exotických zemích, kam se sama nikdy nepodívám ( pánbu chraň ) a to za předpokladu, že " novou budoucností " se rozumí absolutní ukončení veškerých pout a vazeb se starou minulostí. Dále pak si nepřeju, aby kdokoli s dobrou vírou pomoci obyvatelstvu této země, byl nazýván vygum, programový hololebec, kvazifašoun a pod. Kvalita těchto lidí mnohdy převyšuje kvalitu těch z horních pater společnosti.