Rosničky, ty se maj

📎and tagged

Březen bude sice chladnější, než obvykle, zato však nadprůměrně teplý. To je džob, tohleto věštění počasí. Chtěl bych být rosničkou – do všeho bych kecal jako teď, ale nikdo by se nestaral o výsledek a ještě by mi za to kupovali mouchy. Tihle meteoromágové by si do erbu mohli dát heslo „Já neříkám tak ani tak, ale na moje slova dojde„…


5 Responses to Rosničky, ty se maj

  1. Avatar rybářka
    rybářka says:

    No, rybařím spíš pro zábavu, ale pokud něco chytím, a má to míru a není to zrovna trofejní kus, který si zaslouží vrátit vodě, pak občas upeču a sním. Tak, možná ze zábavy chytím rybu a kvůli obživě ji sním. Takže, pro zábavu i pro obživu.

  2. No, to záleží na tom, jestli rybaříš pro zábavu nebo pro obživu 🙂

  3. Avatar rybářka
    rybářka says:

    Věřím v nebeskou slast pociťovanou s jednou nohou v lednici a druhou v troubě, o tom žádná, ovšem mne trápí nalézt dle předpovědi takovéto místo,( k lovu ryb jako stvořené). Tys mi sdělil, zhruba to, co ti meteorologové. Že na Slapech, kam se chystám, budou přeháňky, nebo bouřka, nebo průměr toho. Tak mám jet, nebo ne ? Jde mi o to neprolejt.

  4. To špatně chápeš. Polojasno není faktický stav, ale virtuální jev, získaný průměrováním meteoreportů. Jestliže jeden říká, že zoncna rumpluje a druhej že nás vobestírají mraky, tak je v průměru polojasno. Jako když strčíš jednu nohu do ledničky a druhou do trouby – celkově by ti mělo být fajn.

  5. Avatar rybářka
    rybářka says:

    Já jsem zase nadšená, když se v létě chystám na ryby a předpověď zní. Místy bude polojasno, místy přeháňky,místy se mohou vyskytnout bouřky s krupobitím. Hrozně blbě se podle této předpovědi hledá to místo s polojasnem.