Identifikujte bazmek

📎and tagged

bazmek

Průměr 25 mm, oba okraje vrubované a lemované hvězdami, na aversu nápis „NO CASH VALUE„, na reversu hen taký papagáj (american eagle?) a u okraje nápis „FREEDOM“ (omluvte mizernou kvalitu fotky). Pokud jste už něco takového viděli, podělte se. Já jsem tipoval hrací žeton.


11 Responses to Identifikujte bazmek

  1. [9] No problemo amigo – backlink dáme.

  2. No nic, vypravím se do Laa, abych tu kešovou zásobu trochu umenšil.

  3. [7] – hůř bude, až budou peníze nuly i mimo počítače.[8] – není zač, ale mohl jsi dát aspoň backlink (just kiddin‘). Jen bacha, aby to někdo nechápal jako šíření poplašné zprávy :-)btw: koukám, že klausofób idol si tu svou polívku přihřívá, kde se dá. Kdyby někdo napsal článek o sexuálním životě houbomilky česnekové, vletí tam idol s konspiranční teorií, že ji vojel kryptožid Klaus :-)))

  4. [6] Gravere, svou kešovou zásobu mi klidně pošli – už to vypuklo:http://divnejbrouk.bloguje.cz…php(btw díky za inspiraci) 🙂

  5. Avatar Mod.
    Mod. says:

    Konec jakékoliv měny byl možný v dobách, kdy byly zásoby kryté zlatem, ale v době, kdy peníze jsou jen nuly v počítačích, může nastat asi těžko, nul je dostatek.

  6. [5]Ježíšmarjá, nevíš, kdy to vypukne? Já mám doma kešovou zásobu?Ale pravděpodobné to je :-((

  7. Brzká podoba eura

  8. Jo, říkal jsem si, že to bude něco takovýho. Jak je vidět z google pics, tak sice no cash value, ale prodat koupit se to dá :-))

  9. Avatar Mod.
    Mod. says:

    Výměnný hrací žeton, teda usuzuju z Teovy ukázky.

  10. Avatar Radka
    Radka says:

    já bych to tipla taky na žeton, ale ne hrací. třeba do nějakejch automatů.

  11. Avatar @Teo
    @Teo says:

    Google: http://wiki.answers.com…ave_valuePictures: http://www.ebay.com…UE+COIN+4656C