Senzace! Příčina sociálních nepokojů odhalena!

📎and tagged

Pouze komunisti znají pravdu i řešení!

Tak už je to konečně jasné! Soudruzi vnáší osvícení do našich temných duší, zaslepených bohem Konzumu a Mamonu! Příčinou současných „sociálních nepokojů“ na Šluknovsku je asociální reformní politika (za obzvláště asociální je zřejmě nutné považovat ten odporný diskriminační nápad, že by socky na dávkách mohly aspoň občas zamést náměstí a vypíglovat přecedovi auslág).

Nenechme se omámit extrémně pravičáckými pseudofakty a tvrzeními, že tentokrát nestávkují sociálně vyloučení (kdopak je asi vyloučil? – já to tedy nebyl), protože jim hrozí práce, nýbrž ta druhá strana – většina, terorizovaná menšinou. A že příčinou nepokojů je zoufalství a strach té „rasistické majority“, kterého zneužívají různé vandasoidní kreatury a kohoutičtí pomatenci k přihřátí vlastního gulášku.

Soudruzi ovšem znají i řešení: dejte nefachčenkům práci – nic jiného přece nechtějí! Jakmile budou moci poctivě pracovat, jistě upustí od rizikových a časově i fyzicky náročných způsobů obživy jako jsou loupeže, krádeže, přepadání a násilí. Vždyť koho by to bavilo, žít pořád jen z dávek a nic nedělat. Koneckonců, kde má furt jeden brát prachy na automaty, když tuto základní lidskou potřebu dávky nepokrývají.

S takovým řešením přece musí souhlasit každý soudný člověk bez ohledu na sociální a politické smýšlení, protože jinak by mohl být označen za rasistu a sociálního štváče.

A souhlasím s tím i já a jen bych to nepatrně doplnil: jestli máte pro notorické zneužívače dávek (bez ohledu na barvu pleti a etnikum) nějakou práci, tak už jim ji sakra dejte. A pak je ještě zkuste donutit, aby ji vykonávali. Protože jinak ten šlechetný systém fungovat nebude.


4 Responses to Senzace! Příčina sociálních nepokojů odhalena!

  1. …a monobuněční to smozřejmě mají přebrané – jako vždycky: http://tribun.bloguje.cz…bivi.phpMonobun se točí na označení "nepřizpůsobiví". Nu což, ono je blbé – čemu se asi přizpůsobují ti přizpůsobiví? Budeme dodržování pravidel hry považovat za přizpůsobení? Když nekradu, neloupím, nezneužívám sociální dávky a pracuju, tak to dělám jen proto, že jsem přizpůsobivý a nebýt těch pravidel… – no, tak v tomhle mezi cikány a gádži opravdu rozdíl není.I ptá se soudruh autor, komu a čemu by se vlastně ti nepřizpůsobiví měli přizpůsobit. Prý snad korupci a těm dalším odpornostem? Ale kdeže, pane – tohle někdo říká? Na krádeže ve velkém a korupci máme jiné kádry, po cikánech bychom snad jen chtěli, aby se přizpůsobili něčemu úplně jinému. To asi monobun chápe, ale nezapadá mu to do jeho demagogického šuflíku.My si s nimi nevíme rady a proto je někam vytlačujeme, n.b. na okraj společnosti? Děláme to opravdu my a zcela bezdůvodně? Když soudce odsoudí lumpa, je to on, kdo mu "zničil život" (jak jsem nedávno od jednoho takového slyšel)?Ale oni přece už přizpůsobení jsou, ne? Jak jinak se přizpůsobit tomu, že nechci makat, než krádežemi a zneužíváním dávek?Můžeme si za to přece sami, ne? Co myslíte – je zloděj špatnej chlap jen proto, že jste vy blbci zapomněli zamknout auto?Ale jinak dobrý – jakmile víme, že chyba je jen v nás, jsme přece od řešení jen kousek, ne?

  2. Pokud jde o zpěv a tanec, bylo by možné angažovat např. romskou folklorní skupinu Tyče a řetězy: http://liberec.idnes.cz…pravy_cen

  3. Jen toho kapelmajstra by asi nerozdejchali. Ale snad by mohli aspoň chřestit těmi zlatými řetězy…

  4. Já bych cikány prací neobtěžoval. To asi nebude nic pro ně. Měli by tancovat a zpívat všem ostatním pro potěchu… http://ateo.cz/i/5823/