Adolfovy kozy…

📎and tagged

…aneb o špatné propagaci špatného

Jak se zdá, Adi Schickelgruber neblahé paměti si pro propagaci své reinkarnace nevybral zrovna ideální médium. „Mladá žena“ z Varnsdorfu si navlékla triko s nápisem „Oživte Hitlera„. Bohužel se dopustila té fatální chyby, že si pod to tričko zapomněla vzít něco, co se alespoň vzdáleně podobá ňadrům (věřte, že to už já mám větší). Takhle se prostě marketing dělat nemá. Podívejte se např. na automobilové závody nebo cheerleaders – viděli jste tam takové dvojrozměrné kreatury? Jsem přesvědčen, že neosodružky by si pro kampaň ke vzkříšení Vládíka Uljanovic vybrali onačejší bábušku.

„Mladá žena“ je obviněná „z popírání, zpochybnění, schvalování a ospravedlňování genocidia„, zatímco cikánské tlupy dál beztrestně řádí. Ale kdeže, folks. Žádná popíračka – jen blbá slepice s duševními schopnostmi kancelářské sponky. Kdyby tam měla srp a kladivo, vysmívala se  komunistickým procesům a obdivovala Kaddáfího penis, bude za hodnou holku. Takhle možná dostane ťafku a asi z toho vyroste. Ti cikáni ne.

V každém případě – prosím mladé oduševnělé dámy, aby při tom ospravedlňování genocidy dbaly na svou občanskou vybavenost. Přeci jenom bych z toho taky chtěl něco mít.


10 Responses to Adolfovy kozy…

  1. Já si to pletu jen na obrázku – pokud si můžu sáhnout, většinou se trefím už napoprvé.

  2. Avatar Saul
    Saul says:

    pokud si tak pleteš předek se zadkem i níže,má to jistě fatálně fekální důsledky:-)

  3. A sakra, zatracená anatomie…Ok, jestli někdo najete nějakou fotku zepředu, tak se těm kozám omluvím 🙂

  4. Avatar Knihomyš
    Knihomyš says:

    Nechci ti do toho kecat, ale ten nápis má ďouče na zádech a velikost lopatek mi přijde v normě :)Možná jí byl nápis na hrudi pro vnady naopak odpuštěn, kdo ví.

  5. Já nejsem proti stíhání propagace jakýchkoliv fuj-ismů, pokud je to opravdu propagace. Jen se mi v dnešní době to stíhání zdá poněkud jednostranné.

  6. ad 3Gravere, to je dobré. Jsou i lidé, kteří popírají, že existuje to, co neschvalují:)Ještě k tématu: proti stíhání propagace nacismu např. formou nošení určitého oblečení s nacistickými symboly apod. setrvale vystupuje např. aktivista Tomáš Pecina – má dva blogy, Slepeckou hůl a Paragraphos. Jistě se tam bude těmto případům věnovat a sledovat to.

  7. Ony mají hákové holky svoji organizaci, jmenuje se to RWU. Stránky už jsou ale zastaralé:http://www.women-unity.net…s.html

  8. To je takový sémantický oříšek: popírá, že existuje to, co schvaluje.Jak říkal kuchař-okultista Jurajda: nebytelnost jest útvar.

  9. Se tam nezobrazuje z s hackem, čili ž!

  10. Kua, jak může současně totéž popírat i schvalovat?!