Politické svinstvo odhaleno!

📎and tagged

Neuvěřitelný hygienický lapsus Věcně Veřejné posrankyně!

Až doposud jsme byli svědky těch nejbizarnějších skandálů osobností naší politiky. Tato nechutná kauza však předčí i ta nejhorší svinstva. Ano, mí věrní, nejde o nic menšího, než nechutný nález sprostého hmyzu v intimním prostřední poslankyně Kočí! Bývalý poslanec Huml, který Kočí navštívil (jistě s odpornými a skandálními úmysly), objevil za skříní v její ložnici štěnici! Nechme stranou spekulace o tom, co pohledával Huml za skříní v ložnici poslankyně – zajisté by vypluly na povrch skutečnosti ještě mnohem odpornější. Uvědomme si, že politická elita této země fatálním způsobem nedodržuje elementární hygienické zásady, což vede k přítomnosti agresívního hmyzu, živícího se (podobně jako jiné státní autority) krví svých obětí. Proti tomuto hmyzu jest obyčejný vampýr neškodným domácím mazlíčkem, lehce zapuditelným pomocí česneku, svěcené vody či plzeňského piva. Štěnice však vysává svého hostitele neúnavně a nezničitelně až do doby, kdy tento jest zcela vyčerpán a v zoufalství končí svůj život volbou sociální demokracie.

Přiznejte sami sobě, kdo z vás trpí ve svém příbytku takový obtížný hmyz. Ihned po zveřejnění této skandální informace jsem důkladně prohlédl svou noru a (budiž dík Velkému Kontejneru) nalezl pouze několik ochlupených pavouků. S těmito jsem zapředl diskusi ohledně rozdělení pravomocí ve své domácnosti, neboť nehodlám tolerovat diktaturu těchto tvorů pouze proto, že mne převyšují počtem okouch a nohouch (o ochlupení nemluvě).

Nicméně, pan Huml se v tomto případě projevil jako paranoidní pitomec, když tvrdil, že se štěnice aktivuje mobilním telefonem. Toto není možné. Jakkoliv se snad nikomu z vás nedostalo toho ponížení mít doma štěnici, mohu vás ujistit, že tento hmyz zpravidla nevlastní mobilní telefony a tudíž nemůže být takto aktivován. Štěnice se aktivují teplem organismu svého hostitele, nikoliv teplem akumulátoru mobilního telefonu (a to ani v případě NiCd akumulátorů, zapojených do nevhovující nabíječky a často tak působících nevysvětlitelné požáry).

Celá tato kauza jest zapříčiněna nepochybně nedostačující hygienickou úrovní paní poslankyně. Jako člověk, který se již ve svém životě několikrát koupal, musím konstatovat, že cizopasný hmyz drží se toliko v osobních věcech těch, kteří pohrdají osobní hygienou a zanedbávají elementární očistné procedury. Jako občan této země považuji se za nucena apelovati na důsledné dodržování opatření, vedoucích k eliminaci veškerého nechutného hmyzu v naší politice. Zhoubu všem krvesajům, švábům, rusům a jinému rudému hmyzu!


3 Responses to Politické svinstvo odhaleno!

  1. [1]Moli budou asi komunisti, páč jsou rozlezlí všude a nedá se jich zbavit. Mě dokonce jednou sežrali oříšky.

  2. Ano, na cizopasný hmyz platí jen dostatečně tvrdě aplkované DDT, nebo něco podobného. Všechno ostatní je dobré tak akorát na … doplňte si sami ];-)

  3. Já tu mám moly a nemůžu se jich zbavit, už mi sežrali kus vlněného koberce:-(( Zajímavé na tom je, že tam,kde se furt válí plno pes a koček člověk narazí maximálně na roztoče, kteří nejsou vidět, ovšem tam, kde je totálně čisto, moli, jejich politickou příslušnost sem zatím neodhalila:-/