Blondýnky něžné…

📎and tagged

Achtung – sračky inside!

Nemůžu se zbavit pocitu (tedy ne že bych se nějak snažil), že poblitická „elita“ v kotlince se rekrutuje v nějakém tajném ústavu pro debily se zbytkem mozku. Verbální projev těchto duševních mohykánů zhusta nestojí za nic ani na oficiální úrovni, ale jakmile z toho fekálu vyplave dialog, který přinejmenším jeden z jeho účastníků považuje za soukromý, dějou se vjecy. Chuj s vulgarismy – to už asi patří k poblitické kultůře a servítky si nebere v podstatě nikdo (rozdíl už je jenom v tom, jestli je někdo sprostej, protože je buran nebo protože má celou tu svoloč na háku). Z čeho se mi narovnávají poslední mozkové závity, je sémantika. Některé rétorické konstrukce působí dojmem, že jejich autorem je mentálně přibržděný pavián po frontální lobotomii, který si právě brčkem vysrkl vlastní mozek, strávil ho, vysral a nacpal zpět na původní místo.

Uf, co jsem to chtěl s těma sračkama… Jo, aha, takže řeč je o paní posrankyni Kokočí. Přepis nahrávky jejího dialogu s dalšími VyVolenými je opravdu vysokooktanový nářez. Formulaci „Akorát, že řekněme, že my a už se to blíží, on se taky posere“ jsem nedokázal dekódovat ani po dvou panácích a úderu do hlavy a zbytek je taky pouze pro zvláště odolné jedince, oscilující mezi čtvrtou cenovou a třetí nápravnou.

Madam Kokočí říká, že se posral nějaký Kamil, pak se posrali všichni a prý se posere i Klaus. Asi řádí nějaká úplavice – něžná blondýnka si nasrala do krku a já jsem se z ní málem posral taky…


10 Responses to Blondýnky něžné…

  1. Tak to ta kočičí šlechtična rozsekla dle očekávání – prej to bylo všechno jenom jako: http://www.parlamentnilisty.cz…pxJeště chvíli a zaplete se jak madame de Paroubek…Sympaticky taky glosuje svou rétoriku – prej to nebyl veřejnej projev, ale "rozhovor mezi dvěma kamarády". No, já jsem starej sprosťák, ale obdobné úrovně mám problém dosáhnout i při dialogu se svými kamarády (a to nejsem ženská – aspoň podle poslední rekognoskace terénu).

  2. Avatar rybářka
    rybářka says:

    K tomuto článku,nelze mít připomínku. Pouze snad, že realita je ještě mnohem horší, než zde laskavě laděný styl pana autora připouští. I libyjským událostem pohasla hvězda mediální slávy, před událostmi v naší zemi. Presidentem počínaje vládou a parlamentem konče.Za pozoruhodný jev, ve světě nevídaný, je půlmiliardový průšvih pana Vondry, uznaný jako státnický a statečný čin. Postačí, když odejde sám. Je to hrdina.

  3. Já fakt nechápu, kde se tomu chlapovi ta inspirace bere :-)btw: koukám, že v době bulvárních eufemismů označuje pan Pehe Kokočí velmi politicky korektně za nezralou – http://zpravy.idnes.cz…domaci_barNejsem přesvědčen, že politická nezralost je totéž, co lidská blbost, ale pan Pehe to jistě ví líp…

  4. Avatar Radka
    Radka says:

    no já teda doufám tu první pochopila (asi narozdíl od tebe vím, kdo je iveta bartošová:) a za tu druhou asi bude tea čekat další žaloba:-) ale je to absolutně super výstížné:-)

  5. Ten první jsem nepochopil, ten druhý je opravdu velmi výstižná charakteristika.

  6. Blond 007http://ateo.cz/i/5661/http://ateo.cz…ge/rozparekoci.jpg

  7. Prosímjich, řekněte mi jednu věc: jsem už dost velký blbec a howado, abych dělal politiku nebo se mám dál živit poctivě?Vona už je Rosinanta nějak utahaná a ty hovna po ní sbírat taky není žádnej med…

  8. Avatar Radka
    Radka says:

    moc pěkně napsáno:-) ale co holt čekat o BlBl(čti blbá blondýna) a zbytku těch kašparů. já jen nevím, jestli se mám smát nebo brečet:-(

  9. Avatar Vivien
    Vivien says:

    Též jsem četlaa ten uzel na mozku, který se mi z toho přihodil, budu rozmotávat ještě o velikonocích.

  10. No, tak je vidět, že sme opravdu ale opravdu vprdeli:-)))Představa, že KK s Péťou sou ti hodní kmotři, kteří to změnej k lepšímu JE opravdu k posrání!