Paroubkovic kulišárna

📎and tagged

A teď ještě tu o Smolíčkovi…

Nebyl by to náš milý tabloid, aby si po aférce s kulichy (mimochodem připomínající potisící opakované seriálové objevení Ameriky) nesmlsl na tučném a medyjálně interesantním soustíčku – Paroubkovic Petra prý byla v Motole prominentní rodičkou. A nebyl by to (ko)medyjálně známý Jyrka, aby v něm nebouchly saze a nesnažil se celému světu vysvětlit, jakže to bylo.

Inu, jakže to vskutku bylo, je ganz egál. O tom, že a jak kulichosystém funguje, jistě nepochybuje ani opossum po frontální lobotomii. Na systému je imho špatné jen to, že je (zatím) nelegální a proto zneužíván v míře větší než největší. Nicméně, jen skutečný velikán ducha se může pouštět do přestřelky s bulvárem o tom, jestli někdo na „úrovni“ madame Paroubkové skutečně ve špitále požíval zcela pranepatrné nadstandardní péče či nikoliv. V tomto případě jest opravdu mlčeti zlatem – pouze jedinec ducha značně mdlého by tom mohl uvěřit – bez ohledu na realitu.

A jako bonus p.t. obecenstvu samozřejmě padaly perly:

  • Paroubek: „má manželka nebyla, není a nebude političkou“ – Svatá pravda a zaplaťAštar. Teď už se jen podle toho začít chovat.
  • Paroubek: „příště budou Paroubkovi raději rodit doma“ – Asi se dali k Rastafariánům. To nás tedy vytrestají… Kdyby aspoň politik, byť ve víru emocí, nekecal tak strašlivé blbosti…
  • Paroubková: „Celou věc však považuji spíše za osobní mstu Evy Jurinové“ – Tož baže. Není nad to posuzovat ostatní podle své vlastní úrovně.

12 Responses to Paroubkovic kulišárna

  1. A říká tomu svoboda slova: http://janika.bloguje.cz…#cmt_123Můj názor na tuto formu svobody slova už ovšem neprošel cenzurou. Holt svoboda slova jen pro ty, kteří říkají správné věci. Pěkně po bolševicku. Minulost nespí, že?

  2. [6]Jessie furt nevysvětlila to schvalování komentářů :-)Vono to není jen tak, bagatelizovat zločiny rudých sviní, že? Kecat o tom, to jo, ale běda, jak to někdo připomene. To se pak maže a neschvaluje.Někomu z té totality zůstalo pár fíglů za nehty…

  3. Kdo přesně?

  4. kulich vypadá jako kulichDůležitější je si uvědomit, že těm kulichům pokorně zobeme z kulichů ];-)

  5. Tak teď aspoň vím, jak vypadá kulich 🙂

  6. Nejenom expapaláš, taky jsem si "z občanský povinnosti" dloubl. http://ateo.cz/i/5581/ 😉

  7. [3]btw: koukám, že jsi zase zapnula schvalování komentářů – na které kuří oko jsem ti šlápl tentokrát?

  8. [3] – no, když jsme u těch mimikroušů… Nebudeme to hrotit, ne? :-))[4] – jo, to znám – když se ožeru, taky trousím hluboký myšlenky. Ještě že se už prakticky neožírám…

  9. Ve virtuálním choromyslinci by vás neměly žádné myšlenky uvést do rozpaků. Chtěl jsem původně napsat něco v tom smyslu, že se naše země transformovala z absurdistánu na kulišárnu, ale nakonec jsem to vzhledem k rostoucí únavě z jedné oslavy vzdal a odbyl hluboce neuchopitelnou myšlenkou ];-)

  10. To jsou mimikry na tomhle blogu, že jo, Lucifere :-).

  11. To je myšlenka tak hluboká, že ji nedokážu uchopit ani pochopit.

  12. Ganz egál bude všechny kulichy ganz egál zkulichovat ];-DDDDDDDDDD