6 Responses to Lehneš!

  1. http://alien.bloguje.cz…hp?globalkolik chlapů 30+ dnes má své vlastní děti a kolik jich má u sebe doma v úplné rodině? – a kolik jich má tenhle darebák, bezostyšně žvanící o výchově dětí?Jo, chtělo by to revoluci. Takovou, při které gauneři, zašití v bezpečí svých nor, budou vybízet ostatní, aby za ně vyšli do ulic. Tak tohle už známe.

  2. To není žádný blbeček – to je tvor (nemůžu napsat člověk nebo dokonce chlap) velkého ducha. Jen se ta velikost jaksi rozprostírá pouze jedním směrem…Každý přece musí uznat, že někdo, ke komu ženské přiběhnou na plácnutí do stehna, nemůže být jen tak někdo.Ale uznávám, že kecy o dodržení slova jsou od týpka s alienovým charakterem dosti troufalé.

  3. Avatar lední brtník
    lední brtník says:

    "Na delší dobu zase sbohem."znovu vleze do dveří:"Ps: Dodržet své slovo toliko chlapů hodno jest."to píše co za blbečka?

  4. A vida, prominentní pacient. Další z těch, co to tady nečtou. Zřejmě jsem ho přivolal, jak jsem se smíchy plácal do stehna…Jinak viz nadpis článku, něco odsud http://graver.blokuje.cz…ratu.php a hybaj do klece.

  5. Avatar alien
    alien says:

    Ps: Dodržet své slovo toliko chlapů hodno jest.Kucí mohou na slova svá sráti zvysoka a za chlapy se při tom považovat dle libosti.

  6. Avatar alien
    alien says:

    Hele a já myslel, že jsi to tady smazal, abys ukázal alienovi, že to není tvůj jediný životní projekt…a ono zase ne.Tak gratuluji ke znovuotevření a obnovení práce na tom jediném, cos v životě dokázal (a já to respektuji).Až budeš mít nějaké relevantní příspěvky do diskuse k tématu, dej vědět.Narozdíl od některých žen na to zjevně nemáš a asi na tom bude mít svůj díl špatná výchova.Ps: Ty sprosté "výchovné" výkřiky v kokonu byly tvé nebo tvých kamarádů?Nechte si to do hospody nebo do svých kukluxklanů, OK?Kokon je slušný diskusní klub pro slušné lidi, ne hospoda ani sešlost vymytých hlupáků.Na delší dobu zase sbohem.alien