Tak lezou dál, když už jsou tady…

📎and tagged

… aneb proč vznikla tato svatyně odpornosti

Již mnoho let uplynulo od okamžiku, kdy jsem se v náhlém záchvatu ztráty sebekontroly rozhodl vytvořit svůj web. A jen pár týdnů uplynulo od okamžiku, kdy jsem se rozhodl, že se na svůj web vykašlu. To málo volného času, které mám, jsem se rozhodl využít jinak.

Jenže… Dobrými úmysly je dlážděna cesta do rusutur a já jsem pochopil, že má vleklá duševní choroba mne vždy bude nutit, abych své mentální lapsy předhazoval ostatním a ještě se za to dožadoval uznání. Nicméně, můj jednoduchý web, prostý jakéhokoliv redakčního systému a fičur jako diskuse a ankety, mi už neumožňuje dělat věci tak, jak bych chtěl (obsáhlejší komentáře, diskuse…). Takže to zkusíme takto…

Tedy vítejte, kdo přicházíte v dobrém i ve zlém. Pokud nevíte, proč jste tady, pokračujte prosím sem.

Update: spoustu volného času na vytváření pitomosti, jakou je blog, mi paradoxně poskytlo onemocnění. Tak o takový volný čas opravdu nestojím…

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die…


7 Responses to Tak lezou dál, když už jsou tady…

  1. Avatar Jana F.
    Jana F. says:

    také…[5]Zuziku také jsem přemýšlela, jestli sem máme psát, ale řekla jsem si, že kdyby si to graver nepřál, nedával by nám sem odkaz. Co se může stát horšího, než že odradíme nějaké chytřejší návštěvníky…Z citátu si nic nedělej. I když ho přeložíš, tak mu stejně porozumíš, až když k němu prostuduješ příslušné svazky, a možná ani pak ne. Takové citáty mám proto ráda, každý si je může překládat a vykládat podle sebe, protože není nikdo, kdo to zná správně :-)).

  2. Avatar :-))
    :-)) says:

    super:-)To je super.:-))

  3. Avatar Zuzik
    Zuzik says:

    Du jů spík íngliš ?To tu ještě nebylo, když jsem psala, určitě ne, to bych si všimla a vůbec bych sem nelezla. Stejně na to moje znalosti ínglištiny nestačí a stejně nevím, co to je aeon ani v jednotném čísle. Nebojím se ani mrtvé smrti ani oživlých mrtvol, jen se bojím, že to tu bude na mně moc intelektuálské. Uvidíme.

  4. Avatar Jana F.
    Jana F. says:

    Světlo?Zuziku, já nevím, jestli světlo… Četlas ten citát? O těch mrtvých, co umírají? Já už se začínám kráááásně bát :-)).

  5. Avatar Zuzik
    Zuzik says:

    Hurá !Konečně zase světlo v temném vesmíru !

  6. Avatar Jana F.
    Jana F. says:

    Tééééda :-))))Mám velkou radost a moc se těším jak si tady pokecám, případně jen počtu, pokud to tady bude na mě moc yntelektuální, na úrovni a slušné :-).

  7. Avatar Radka
    Radka says:

    Super:-)To je betelný, takže místo opuštění všeho vznik nového? Jen do toho:-)