Šílencův jukebox

📎and tagged

Hrabe vám? Přijďte k nám! Staňte se pacienty z povolání!

Přemýšlel jsem (nesměj se, ty tam vzadu!), co by z mého pohřbeného blogu stálo za reposting (tedy co by za to stálo mně, na ostatní samozřejmě kýchám :-). No, a vyšel mi z toho můj jukebox. Z výběru poznáte, co jsem zač. Pokud jste taky blázni, přidejte svou hřivnu Úžasný


19 Responses to Šílencův jukebox

  1. Vydejo je sice nedostupné, ale Nightwish obecně můžu.

  2. Avatar rybářka
    rybářka says:

    Já mám nejraději tuto.http://www.youtube.com…9GxUZqyXwENightwish

  3. Avatar Wicky
    Wicky says:

    Pořádně se vodvaž na Route 66http://www.youtube.com…yhkBg8wOBoMatce cest

  4. Avatar Wicky
    Wicky says:

    🙂 třeba zlatou cihluJsem něco vyhrábla… http://www.dobrydarek.cz…/144.jpg

  5. To málo, co se tady dá najít, nestojí ani za kopání tunelu.

  6. Avatar rybářka
    rybářka says:

    Gravere tvá nasertivní komunikace, přestože účelová, tak působivá. Toliko lichotky.Také myslím že to nejhorší, co tě tady může potkat jsou lidi. Ještě by ti tu mohli něco vytunelovat. Však víš jak to chodí.

  7. Rybářko, má nasertivní komunikace byla poněkud účelová :-).Je škoda, že mi nechceš lichotit – když ono se to tak pěkně poslouchá.Klidně sem zavítej – samozřejmě mi vadí, že mi sem lezou lidi, ale časem si snad zvyknu :-).

  8. Avatar rybářka
    rybářka says:

    Gravere, dnes jsem na Tribunově blogu zachytila tvou asertivní komunikaci s tamními diskutéry a ta mne zaujala natolik, že jsem ti to sem přišla omrknout. Ani v nejmenším ti nechci lichotit, pouze konstatuji. PARÁDA. Když ti to nebude vdit, občas sem zavítám.

  9. Avatar Wicky
    Wicky says:

    Proč ne?Nám chutná furt! ;o)

  10. Avatar ratka
    ratka says:

    tak pozde?

  11. Avatar Wicky
    Wicky says:

    2 😉na klip nekoukám – vařím večeři ;))

  12. Avatar ratka
    ratka says:

    chacha, ja je tehda proste nosila jako vsichni. ted uz dlouho neresim. akorat se dnes divim jak jsem mohla zblbnout az tak moc :o)

  13. Já už taky dávno neřeším vlasy :-))

  14. Avatar Wicky
    Wicky says:

    ratko :-))))))))tak skoro takový vlasy mám ještě dneska, ono se s nima totiž nic moc nedá dělat, když ti to tak naroste, buď dohola, nebo polodlouhý a stažený :-))) Už dávno neřeším vlasy. ;o))

  15. Avatar Wicky
    Wicky says:

    :-)))Na tu jsem zapomněla, jooo, tu můžu taky!! :-))))

  16. Tenkrát to pokud si pamatuju byla ňáká móda, akorat to muselo být dost náročné na maintenance :-). Já u interpretů podobu neřeším, i když takoví ZZ-Top…btw: ty jsi chlapeček nebo máš krizi identity?

  17. Avatar ratka
    ratka says:

    no memalem vypadly z toho videa od Wicky oci z duku. ta pani mela stejnou frizuru jajko ja v roce 1984. a moje deti se malem umlatily smichy kdyz me videli jako ovcu s vycpanymi rameny :o)tohle je po 25 letech a vypada teda furt kocka. spocital jsem ze ji bylo 57 let v roce 2008http://www.youtube.com…re=related

  18. Může být, i když já bych spíš tohle http://www.youtube.com…COPuGBg_W0 (ten klip je tedy poněkud hysterický, ale co bychom jí neodpoustili…)

  19. Avatar Wicky
    Wicky says:

    nepíšu…http://www.youtube.com…ature=fvsrprotože poslouchám 🙂