Opravdu teplá místečka!

📎and tagged

Tak takhle jsem se naposledy pobavil, když soused uklouzl na zmrzlým chodníku. Odporář Dušek odhaluje skandální tajemství: ČD ovládá parta buzíků! A kdo prý nebyl teplej, musel z kola ven. Že je Dušek smrtící kombinací Paroubkovy inteligence a Zemanova buranství, je vcelku známé, ale že ho očekávaný neúspěch jeho poslední akce přinutí odhalit své mentální kvality veřejně, bych nečekal. Asi ho naštvalo, že si s ním členové manažerského termoklubu nechtějí hrát na vláček. Tupé socanské stádečko tak může vidět, kdo zastupuje "jejich zájmy". Otázka je, jestli mu za to ještě nebudou fandit. Dušku Dušku, problém managementu ČD je někde úplně jinde, než v jejich sexuální orientaci…


17 Responses to Opravdu teplá místečka!

  1. Dalila: jsi v pořádku? Nepřinesla sis z kokonu nějaký noční můry? 🙂

  2. Graver: Napsal jsi jinými slovy totéž, co já v komentáři č. 14. Ta část o tom, že při sobě plus mínus drží všechny něčím odlišné skupiny je dokonce téměř identická. Tedy: napíšeš totéž, co já ale hlavně že nesouhlasíš.

  3. Dalilo, tohle je o něčem jiným. Při sobě drží nejen buzny, ale i kdokoliv, koho něco spojuje – třeba programátoři (to jsou taky pěkný kurvy :-)). Jak jsem psal v článku, problém ČD není v tom, že (jestli) si jejich management strká vzájemně péra do prdelí. Když to bude fungit, tak ať si pro mě za mě třeba przní jehňátka.

  4. Avatar Dalila
    Dalila says:

    Neřekl to moc šikovně a především udělal chybu v taktice protože na to šel špatně a sám dopředu degradoval svoje nejen prohlášení, ale také myšlenky a svou osobu jako takovou. Zjevně neměl na to, aby něco takového vůbec začínal. Ovšem to, že buzny drží při sobě je přece naprosto logické – stejným způsobem spolu plus mínus drží všechny něčím odlišné skupiny. Já o tom vůbec nepochybuju, že si buzeranti navzájem dávají přednost před heterákama. Už jen protože se líp cítí mezi svýma. Problémem tedy není jejich orientace – ta je irelevantní a kdyby byli jenom teplí, tak to nikdo řešit nebude. Problém je, že jako skupina zřejmě vykazují chování, které není zcela v pořádku a je nějakým způsobem znevýhodňující pro tamější heterosexuální menšinu. Pokud je někde výrazně více gayů, tak to nebude souhra náhod.

  5. Když někdo promrdá takovou pálku, bude ho z toho jednou bolet péro…

  6. Avatar Vladimír 2
    Vladimír 2 says:

    Takových, co nám to je u pr… je nás víc. Ale seremě že u toho promrdaj 8 mld.http://aktualne.centrum.cz…662949

  7. Sémanticky vzato musí být někteří lesby.Já nikde nepíšu, že za všechno (za co?) může dušinka. Já jen píšu, že je to blbec a buran, neschopný používat jiné zbraně, než které používá. Jestli si management ČD za dlouhých zimních večerů vzájemně pigluje rekta je mi v prdeli taky.

  8. Avatar alien
    alien says:

    Aha, jak vás choromyslné tak čtu, vidím, že za všechno může doušek.Podstata celé věci ovčanům jako vždy uchází do neznáma.Já tedy prohlašuju, že všichni uživatelé graverova blogu jsou teplí a pečou spolu bez mého mýdla.Zažalujte mě, právě jsem spáchal zločin proti lidskosti.Ach jo, občané ČR si prostě nic lepšího než svůj parlament plný stejných kokotů jako oni sami nezaslouží.alien

  9. Kdyby se stupidita měřila v dušcích, tak tenhle dosáhne několika desítek vlastních jednotek.

  10. Avatar Radka
    Radka says:

    http://www.novinky.cz…vitaji.htmltak já teda myslím, že se taťka v hrobě obrací už včul:-) on je ještě blbější, než jsem doufala…

  11. Avatar Radka
    Radka says:

    :-))taky jsem se po ránu nasmála. jestli to platí i na baby, tak jsem asi též lesba, protože každý rok jezdím s partou holek na hory:-))a měla bych si oťuknout i manžu, ten zase jezdí na ryby zásadně s chlapama.

  12. Tak už nám dušinka určila i diagnostický postup – manažeři jsou buzíci, protože nejezdí na lyže s děvčaty. Dle této logiky jsem já asi bezkuláč a impotent, protože nejezdím na lyže vůbec.

  13. Ono to může mít výhodu – hošani se spojí (eh, kouzlo nechtěného :-)), dušinku zažalují a když dostane §, tak už je asi propustitelnej?

  14. RadkoTi řeknu co! Má úzkokolejný ksicht!:-)

  15. ještě toho trochu…

  16. Avatar Radka
    Radka says:

    á v něm vidím ještě cosi z čunka:-)