Quo vadíš, krakene?

📎and tagged

… aneb Ještě budeme mrkat na dRáth

Tak ČSSD pořád neví, jestli si Rata nechají nebo ne. Nejdřív to bylo nahnutý, pak jako že jo, teď je to zase nejistý. Já bych ho nechal (a Jyrka taky) – má spoustu dobrých vlastností a konkurenci by to pomohlo. Kraken už totiž začíná odRazovat i vlastní lidi. Na rozdíl od The Big Miloše si ze svého modu operandi nedokázal ani udělat byznys (a šlo by to dost těžko – je to jiná liga a zemanoidní implikát "jsem chytrej, protože vy jste blbí" by mu nikdo nesežral).

A aby to bylo zajímavější, Paroubek se konečně vybarvil (přesně řeče[rv]eno ukázal, na které straně oranžové stojí): "Hovořil o potřebě "moderní sociálně-tržní ekonomiky" a rovnosti šancí….ale nechápe proč by "někdo měl mít několik aut a vily v zahraničí", zatímco většina lidí má podprůměrné příjmy". Jystě, Jyrko. Počet aut a rozměry/lokaci nemovitostí je nutno legislativně ošetřit. A kdo přesáhne treshold (tedy kromě Vůdců Strany, of course), dobrovolně přispěje na "chudé". To se nedivím, že se ČSSD od komunistů dyštancuje – už mají svou vlastní rudou cestu…


3 Responses to Quo vadíš, krakene?

  1. Avatar graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]]
    graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]] says:

    A cestující budou tancovat do poslední chvíle…

  2. Avatar @Teo
    @Teo says:

    Naštěstí Rath i Zubejda na kandidátce zůstali. Titanic může vyplout… :-i

  3. Avatar graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]]
    graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]] says:

    Pokud by se někomu zdál můj citát Paroubkova rudého posunu nepřesný, tak iDnes celý článek radikálně předělala – včetně názvu. Ten (přesné znění si už nepamatuju) se netýkal Zubové, ale právě Ratha. Paroubkův výrok je taky předělán – vypadla z něj ta část o "moderní sociálně-tržní ekonomice" a "rovnosti šancí". Není divu – někomu asi došlo, že tenhle kec v těsném sousedství se zbytkem výroku je přece jen silné kafe a zavolal do redakce. Takhle se žurnalistika nedělá, vážení. Variabilní obsah pod jedním linkem – to tedy ee.