poněkud netradiční money transfer

📎and tagged

Tak nám sebrali pana doktora Ratha, paní Müllerová. Ježíšmarjá, kterýho? Snad ne toho sprostýho, co dělal pomocníka u drogisty Puchejře?

To je zase sousto. S takovou to ČSSD s těmi komunisty dohromady nedá, když se jim po ulici poflakujou papaláši s osobním ohodnocením v krabici od škrpálů (praví náš nejdůvěryhodnější bulvál). Určitě je to jen nějaká předvolební provokace a nakonec se ukáže, že pan Rath v rámci třídění odpadu pouze nesl do popelnice staré, plesnivé bankovky, vytažené ze spodních vrstev svých domácích zásob (kdopak by dneska těm bankám věřil, že).

Jestli si pan posranec opravdu nesl výpalné a je to skutečně dle Paroubka nejnadanější sociální demokrat„, tak by si leckdo mohl zbytek těch méně nadaných představovat jako slintající morony, kteří pod sebe kálí jako pivovarští valaši a žerou z koryta polní lopatkou. Ale jinak všechno erömü – v tunelu nic nestalo. Krabic je dost…


8 Responses to poněkud netradiční money transfer

  1. http://zpravy.idnes.cz…_domaci_jw…a těch 30 mega pod podlahou byla asi jen tepelná izolace. Když na to někdo má, tak proč ne.

  2. http://zpravy.idnes.cz…domaci_brdTak tohle předčí veškerá očekávání. Holt není sedmička jako sedmička 🙂

  3. [4] – třeba si jen spletl kurz eura.[5] – jen místo toho "S" bych tam dal "$" 🙂

  4. Tak už nás holt asi sRath nebude…http://divnejbrouk.bloguje.cz…php

  5. Dr. Rath asi porušil zákon o omezení plateb v hotovosti:))

  6. http://zpravy.idnes.cz…domaci_javTak ne, opoziční provokace to nebude, když to říká sám velký Sherlock. A má pravdu – co je to proti skandálu našeho krále s Irenou Adlerovou (jak jistě víte, jediný Holmesův pomník).

  7. Vzhledem k tomu, že na proroky nevěřím, by mě zajímalo, jak jsi to věděl 🙂

  8. leden 2009: http://www.paulczynski.cz…a2.html