…o cenu Jimmyho Hoffy

📎and tagged

Tak už zase. Po bílé gardě a policajtech s hasiči tentokrát dopraváci. Jimmy Hoffa by měl radost – z racketeeringu stávkování už se v kotlince stává profese. Prý máme zvážit, jestli musíme jít do práce a do školy a sanitku volat jen v případech ohrožení života (takže prosímjich, nějakou banální otevřenou zlomeninu zkuste ustát). Nějak už to i vzhledem k výsledkům začíná být jednotvárné a stěží se lze ubránit úvahám qui bono. Ostatně je to prý jen jeden den nepříjemností, který nám zaručí roky lepšího života (vzhledem k počtu těch dnů nepříjemností už bychom se museli mít jako Paroubek v žitě – autor tohoto výroku zřejmě navštívil svého psychiatra zrovna když lékaři stávkovali). Je to nuda – pořád stávkují a protestují jen oni, zatímco my to odsíráme (pardon, „až“ ze 70% schvalujeme – Štěchu, nelži nebo dokazuj). Tak snad jedině nastavit zrcadlo… Připadá vám to přemrštěné?


9 Responses to …o cenu Jimmyho Hoffy

  1. Tož i ty súdy to majú volaké poku*vené: http://www.parlamentnilisty.cz…pxA odporníci právě zjistili, že vlastně žádnou procedurální chybu neudělali: http://www.parlamentnilisty.cz…pxPan prezident to naštěstí vyřešil – najme autobusy (asi ty, jejichž řidiči zrovna nestávkují): http://zpravy.idnes.cz…_domaci_jwKdyby to vyšlo, byl by to takový pěkný vzkaz stávkujícím do budoucna: však on se vždycky někdo najde… A pan prezident si určitě poradí i s blokádami.

  2. Tak se podívejme, jak se nám to pěkně vyvíjí:Začínají se objevovat výkřiky, že vláda dělá odborům pakárnu, že je to zbytečné, páč budou stávkovat jindy, že je to od vlády neprofesionální…Takže si to zkusme přebrat: pokud Kalousek byl a je přesvědčen, že pondělní stávka by byla v rozporu se zákonem, měl by vůbec morální a legální právo to neřešit? Jen proto, že stávka stejně bude, tak proč ty kluky raketýrský zbytečně nasírat? http://www.parlamentnilisty.cz…pxA kluci raketýrský nezklamali: za to, co jste nám provedli, vám tu stávku uděláme celodenní a eště s blokádama: http://www.parlamentnilisty.cz…pxProč? Změnily se výchozí podmínky, za kterých odboráři stávku původně parametrizovali nebo to dělají jen z pomsty? A blokády opravdu ne, soudruzi – ty jsou totiž na rozdíl od stávky už opravdu nelegální.

  3. Ti darebáci už jsou jak urvaní z řetězu: http://zpravy.idnes.cz…_domaci_jwOno je to vlastně v suchu. Nezákonnou formou protestu si sami prokážou skvělou službu – kdo doteď ještě neříkal, že jsou to gauneři, vyděrači a raketýři, má konečně důvod.

  4. Avatar @Teo
    @Teo says:

    Už jim bylo nakopáno: http://zpravy.idnes.cz…_domaci_jw Dobře jim tak, šmejdům… :-i Že by ignorovali i to předběžný opatření? Jeden u nich nikdy neví. Co jeden… nikdo neví. A nejmíň asi vědí oni.

  5. http://www.parlamentnilisty.cz…pxA což takhle nakopat rusutur, soudrzí odporáři?

  6. To už bude takový folklór. Když si socani neprotlačí svoje obvyklou parlamentní cestou, najmou odbory, chvíli budou vydírat, semotamo se nabídne nějaké to sobotní jednání, aby to vypadalo, že je zájem… No, a pak si fšichni potřesou chapadly, řeknou si "my jsme udělali, co jsme mohli", pár vlků se nažere, kozy zůstanou celý a je pomalu čas plánovat další stávku.

  7. No to snad ne?! http://www.lidovky.cz…n_domov_ani Další precedens. :-i

  8. Na tom není nic nepochopitelného. Někdo z těch, kteří mají přístup ke kontaktnímu mailu koalice DOSIA http://www.dosia.estranky.cz…html si zřejmě vzhledem ke svým mentálním kvalitám přihřál buřta a navíc nejspíš odpověď poslal ze soukromého mailu. Nečekal bych nic duchaplnějšího.

  9. Kterak odpovídají na dotaz: http://zdenkavesela.blog.idnes.cz