Není kmotr jako kmotr

📎and tagged

Jen se hoši vzájemně trestně oznamujte ad libitum. Ale proč to mediálně deklarovat jako „Pomlouvá bez důkazů kmotra mé dcery„? Absence důkazů je atributem pomluvy, takže netřeba zdůrazňovat a na dětičky politiků veřejnost defekuje. Někdo je asi nepoučitelný a rodinu do politiky tahat nepřestane. Panáčka nebylo chvilku vidět a chybí mu to, že?


5 Responses to Není kmotr jako kmotr

  1. Už na něj hoďte síť…http://zpravy.idnes.cz…domaci_kop

  2. Doufejme, že smysl mít bude. Jen škoda, že se Jyrka daňovými úniky nezabýval, když byl u vesla. Možná by něco našel i u své party…

  3. No ale tahle Paroubkova žaloba na Bártu už myslím smysl má:Bártova firma: "Z obratu 730 mil Kč v roce 2008 byl vytvořen zisk před zdaněním ve výši 14,2 mil Kč to je pouze 2 % z obratu. Z uvedeného zisku byla odvedena daň z příjmů v "závratné" výši 3 mil. Kč. Uvedeného obratu a zisku bylo dosaženo s 1 269 zaměstnanci. Na jednoho zaměstnance tak byl vytvořen zisk před zdaněním ve výši 11 169 Kč!"

  4. Oni tam vesměs všichni mluví rychleji, než myslí, protože mluvit je jednodušší, než myslet.

  5. No, Bárta taky mluví rychleji, než myslí. A když řekne blbost a pak mu to prokážou, tak vyhodí nějakého podřízeného a řekne, že jím byl špatně informovám :-).