"tovoni" syndrom

📎and tagged

…aneb Za vše mohou Ještírci

Jak bylo lze očekávat, bývalý Jyrka odhalil Nejvyšší pravdu o prohraných vyhraných volbách. Za všechno prý můžou pravicová médyja, která poškodila obraz Strany a z Jyrky udělala papaláše. Jinými slovy, kdyby ČSSD zůstala, jaká je a v předvolební kampani vyplodila ještě větší stupidity (if possible), ale nikdo do toho moc nešťoural, mohli dopadnout jinak. Tohle jsi nám chtěl říct, Jyrko? A papaláše ze sebe neudělal on sám svým buranským chováním a okázalou nabubřelostí, ale ti, kteří si o tom dovolili pouštět ústo na špacír. Jasné – a za jeho xicht může zrcadlo.

Perex prvního článku je už snad kouzlo nechtěného nebo zase nějaký úlet pravicových médyjí: "Odstupující předseda vyzývá ČSSD, aby volební výhru nesla mužně a důstojně".

btw: nevíte někdo, jaká jsou ta pravicová média? Strana, kterou sestřelí pár článků v bulváru, si asi nic jiného nezaslouží…


4 Responses to "tovoni" syndrom

  1. Avatar graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]]
    graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]] says:

    …a ještě mu Ještírci destruovali obraz: http://www.novinky.cz…uovan.html. To sou pády…

  2. Avatar graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]]
    graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]] says:

    Tak, a je vymalováno: http://www.parlamentnilisty.cz…pxKdyž to říkal graver, to bylo keců o modré lůze, že? Podívejme, jak nám jyrka po volbách prozřel…

  3. Avatar graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]]
    graver[[openidhttp://graver.myopenid.com/]] says:

    Nevím, jestli spolu drží, ale rozhodně jsou spolu drzí :-)Kdyby Husa neupálili, zkopal bych ho osobně do jehlanu a jeho De orthographia Bohemica mu narval do rusuturu naštorc.

  4. "Odstupující předseda vyzývá ČSSD, aby volební výhru nesla mužně a důstojně".-aneb poradni chlapi drzi spolu :oDD